HomeDestinationNorgeHemsedal - skiferie

Photo: Terje Rakke/Nordic life/Innovation Norway

Hemsedal - de norske alper

Hemsedal i Norge ligger 220 km fra Oslo, ca. 3 1/2 timer i bil. Når I sejler på skiferie med DFDS Seaways, kommer I udhvilede frem til Oslo kl. 9.45 og kan være i Hemsedal og stå på ski over middag. 
    

Skiferie i Hemsedal

Med masser af pister til både de øvede og begynderne, adskillige skilifte, der i en fart kan fragte gæsterne op til toppen, er Hemsedal i Norge et af de bedste steder i Norden at holde skiferie. Og med en højdeforskel i terrænet på 800 meter, er det ikke uden grund, at Hemsedal kaldes ”Nordens svar på alperne”.

Skiferie i Hemsedal byder på masser af pister i forskellige sværhedsgrader – bl.a. har Hemsedal det største udvalg af sorte pister i hele Norden. Men der findes også masser af børnepister og mulighed for at dyrke snowboarding. Er du til langrend, den norske nationalsport, har Hemsedal ikke færre end 220 kilometer langrendsløjper.

Hemsedal har 2.000 indbyggere til daglig, og dermed er Hemsedal ikke bare skiferie, men også en by, hvor der er gode muligheder for at dyrke afterskiing eller gå på restaurant, når du har stillet skiene om aftenen. Hvis du da ikke er ude på en af oplyste pister, som Hemsedal også byder på. Der findes også oplyste løjper til langrendsfolket.

Hvis du vælger at sejle på skiferie med DFDS Seaways, får du en behagelig start på ferien og kommer veludhvilet frem til Norge. Om bord på enten PEARL SEAWAYS eller CROWN SEAWAYS kan du læne dig tilbage og nyde turen til Norge med god mad og masser af underholdning om bord. 

Bestil skibsrejse København-Oslo

Skiferie Norge

Alpint

Pister: 48 (46 km)

  • 7 sorte
  • 9 røde
  • 11 blå
  • 21 grønne 

Langrend

  • Total længde: 210 km
  • Længste løjpe: 35 km
  • Belyste løjper: 10 km 

Skifakta Hemsedal 

Hemsedal er et vinterparadis for hele familien. Her er alt at vælge imellem: snowboard park for de unge, børnepark til de små og ikke mindre end 48 pister at boltre sig på.

Der er pister fra let grøn til svær sort - alle anlagt så også begyndere har masser af muligheder for at stå fra toppen og ned. 

Ski Hemsedal

Afrejse rute Hjemrejse rute
Afrejse dato
Hjemrejse dato
Voksne
Børn (4-15)
Baby (0-3)
Dyr
Køretøj
Kampagne