HomeDestinationNorgeGeilo - skiferie

Photo: Terje Rakke/Nordic life/Innovation Norway

Geilo - et klassisk og populært skisportssted

Geilo i Norge ligger 237 km fra Oslo, ca. 3 1/2 timer i bil. Når I sejler på skiferie med DFDS Seaways, kommer I udhvilede frem til Oslo kl. 9.45 og kan være i Geilo og stå på ski over middag. 
    

Skiferie i Geilo

Geilo er et klassisk vintersportssted og en af de mest komplette og populære norske skidestinationer. Geilo er skiferie for hele familien – både begyndere og øvede.

Det er ikke tilfældigt, at Geilo i generationer har været et yndet vinterrejsemål. Her er gode kombinationsmuligheder for langrend og alpint skiløb, og du kan også stå på snowboard. Til de alpinglade er der masser af pister at boltre sig på, hele 40 pister og 26 lifte med en liftkapacitet på 23.000 pers/time. Skiområdet i Geilo er delt i to hovedområder, som ligger på hver sin side af Ustedalsfjorden. De to områder er forbundet med skibus, så man let kan skifte område.

Til langrendsfolket er der 220 km løjper fordelt på 50 km i dal og skovterræn og 170 km i fjeldterræn. I Geilo findes der både krævende og lette ruter, bl.a. en 10 km rundtur om Ustedalsfjorden - velegnet til børnefamilier. På fjeldløjperne passerer man flere hytter, hvorfra der er servering. Derudover findes der en 5 km lysløjpe til en aftentur.

I kan også tage børnene med på kanetur – eller lade dem fjolle rundt i Trollklubben, mens skiene skiftes ud med en snescooter.

Geilo ligger i ca. 800 meters højde på nordsiden af Ustedalsfjorden. Geilo by byder på en intim og hyggelig stemning samt dejlige restauranter og gode muligheder for shopping. Filmen "Min søsters børn i sneen" er optaget i Geilo.

Når du vælger at sejle på skiferie med DFDS Seaways, får du en behagelig start på ferien, og om bord på enten PEARL SEAWAYS eller CROWN SEAWAYS kan du læne dig tilbage og nyde turen til Norge med god mad og masser af underholdning.

Bestil skibsrejse København-Oslo

Alpint

Pister: 38 (33 km)

  • 5 sorte
  • 17 røde
  • 7 blå
  • 9 grønne 

Langrend

  • Total længde: 220 km
  • Belyste løjper: 5 km 

Skifakta Geilo 

Pister fra let grøn til svær sort - alle anlagt så også begyndere har masser af muligheder for at stå fra toppen og ned.

 

Afrejse rute Hjemrejse rute
Afrejse dato
Hjemrejse dato
Voksne
Børn (4-15)
Baby (0-3)
Dyr
Køretøj
Kampagne