Tag færgen til Norges fjelde og fjorde - den bedste start på din Norges rejse

Færger til Norge - fantastiske naturoplevelser hele året

Tag på en Norges rejse, hvor billedet af sneklædte bjergtoppe afspejler sig i de klare fjorde. Fjorde som udgår tusindvis af kilometer af Norges kystlinie, og hvor dyrelivet lever frit i den uberørte natur. Vælg den smukkeste vej med DFDS Seaways' færger til Norge. 

Dette enestående land tilbyder en masse – små fiskerbyer hvor tiden står stille, livlige købstæder, travle havne og moderne storbyer. Norge er et gammelt majestætisk land, som for tusinder af år siden blev udskåret af gletschere. Om vinteren, når sneen daler, forvandles Norge til det smukkeste vinterlandskab med masser af udeliv. Norske børn og voksne på ski i weekenderne og skiglade turister besøger de populære skiområder i Norge. Lad din Norges rejse starte på en af DFDS Seaways' færger til Norge. Der er daglige afgange, også hvis du vil have bilen med. 

Kør selv ferie forår og efterår Bilferie i sommer Norge Sejl på skiferie
MiniCruise Oslo Forlænget weekend med hotel i Oslo OperaCruise Oslo

Norges rejse - fra Nordnorge til Sydnorge

Oplev Norges vidunderlige landskab med fjorde og fjelde. Fra Nordnorge, som er kendt for midnatssol, vildmarkssafari og aurora, til Fjord Norge med sine lettilgængelige fjorde med områder, der lokker med aktiviteter som vandring, glaciervandring og fiskeri. Midt Norge der er kendt som Trøndelag, et område fyldt med historie, og i visse områder mærker man, hvordan man næsten bliver bragt tilbage til en anden tid. Sydnorge hvor Norges hovedstad, Oslo, er placeret. Byen der byder på alt i seværdigheder som Vigelandsparken, Operahuset, Akershus og Vikingskibshuset.

Læs mere om:

OsloTelemark
Vandfald i Norge

Bergensbanen i Norge

Skiferie i Norge og Sverige

Få den perfekte start på skiferien med vores færgerute mellem Danmark og Norge. Kør bilen om bord på vores "flydende hotel" i København, og vågn udhvilet op I Oslo næste morgen. Så er I tæt på pisterne og klar til at nyde skiferien i fulde drag.

Med færgen på skiferieSkiferie i NorgeSkiferie i Sverige

Skiferie i Norge og Sverige

Bilferie i forår og efterår med store oplevelser

Oplev de spektakulære fjorde, snoede bjergveje og kystbyer ved Nordsøen i Norge. Om foråret og efteråret er der lidt færre turister på vejene, og man kan lettere nyde den fantastiske udsigt. Tempoet er roligere og perioden perfekt til en lang weekend på et hotel, hvor man kan lade op og nyde den norske natur. De grønne fjelde og det krystalklare vand er med til at gøre jeres ferie uforglemmelig.

Bestil din Norges rejse

Bilferie i foråret, sommer og efteråret i Norge

Udforsk Norge og England i ferien

En bilferie giver jer frihed til selv at bestemme, hvor I vil køre hen, og hvad I vil lave i jeres ferie. Tag færgen på ferie og prøv en bilferie i Norge, England eller tíl nogle af vores andre destinationer og få oplevelser udover det sædvanlige.

Destinationer

Bilferie til Norge og England med DFDS Seaways