HomeDestinationEnglandWellness i England

  Romersk bad i Bath

Wellness i England - besøg Bath

Der er stolte traditioner for wellness i England, og i flere byer får du en herlig kombination af historie, klassisk arkitektur og romerske bade med spa bade.


Byen hedder Bath – så er temaet ligesom slået an – og her kan du i skønne, romerske omgivelser læne dig tilbage og få masser af klassisk engelsk wellness i historiske omgivelser. Og det ikke en tilfældighed, at byens nvn er Bath: Byen er en wellness hovedstad i England, og her er der rige muligheder for at forkæle kroppen med forløsende spabade.

Romerske bade

Bath byder ikke overraskende på flere engelske wellness muligheder med spa-komplekset Thermae Bath Spa fra 2006 som det nyeste med afsæt romerske traditioner. Men også flere af byens gamle romerske bade tager imod gæster, når du vil prøve oprindelig romersk wellness i England.

Den mere end 2.000 år gamle by vrimler med historie, og ud over romerske bade og wellness, finder du også arkitektoniske perler som The Pump Room, The Abbey og den smukke Royal Cresent, en helt speciel samling af byhuse fra 1700-tallet samlet i en hestesko.

På UNESCO's kulturarvs liste

Bath har skabt så meget bølgeskulvp i FN, at den er blevet optaget UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Alligevel er byens beboere ikke i bad hele tiden, men stiger jævnligt op ad de romerske bade for at skabe en moderne by med et spændende kulturliv, masser af butikker og hyggelige restauranter og pubber.

Der hører også med til historien, at forfatteren Jane Austin kommer fra Bath – noget de lokale er meget stolte af.

Tag båden England og besøg Bath

Er du fristet af en omgang wellness i England og Bath, sejler DFDS Seaways til Sydengland og Østengland i egen bil via Frankrig, Dunkirk - Dover eller Calais - Dover. Sejltiden er under 2 timer og der er afgange døgnet rundt.

Går bilferien til Nordengland eller Skotland skal I vælge ruten Amsterdam - Newcastle. Det er med overnatning om bord, lækker middag i restauranterne. Vi har også kør selv ferier med hoteller i Skotland til rigtige fornuftige priser. Om bord er der noget for både store og små.  

Tilbage til destination England Bestil din færgerejse til England