HomeCruise & HotelMiniferie London - 4 nætter

  Miniferie i London - oplev udsigten fra london Eye. Foto: Pavel Libera Britainonview

Miniferie i London

Tag Englandsbåden til London og få en afslappet start på din miniferie. Rejs på tomands hånd, giv hele familien en fantastisk miniferie sammen eller måske en tøse- eller herretur til Londons pubkultur og natteliv.

Start din miniferie til London om bord på Englandsbåden. Her har du god tid til at være sammen med dine rejseledsagere og slappe af, inden I kommer til London med alle byens fristelser. En af de store fordele ved at tage båden, er at du ikke behøver at tænke på bagagens vægt når du skal hjem igen. Så gå du bare en ekstra tur ad Londons spændende shoppingstrøg, inden du sejler hjem til Danmark. 

Vælg din miniferie

Miniferie i London med hotel Miniferie oversigt

Miniferie i London med Englandsbåden

På en London miniferie med DFDS Seaways, sejler du fra Esbjerg til Harwich og retur. Båden sejler om aftenen og ankommer næste middag, derfor har du også din egen kahyt om bord. I Harwich ligger togperronen lige uden for DFDS terminalen, herfra der tog til London Liverpool Street Station, hvorfra du selv sørger for den videre transport til hotellet.

På din miniferie kan du vælge i mellem 2, 3 eller 4 nætters ophold i London. Opholdets varighed kan være begrænset af bådens sejlplan .

Miniferie om bord på Englandsbåden

At sejle med DFDS er den bedste måde at begynde din miniferie til England på. Om bord på SIRENA SEAWAYS kan I slappe af, nyde en god middag, hygge i pubben og sove dejligt længe inden skibet ankommer til England.

Om bord på Englandsbåden

Om bord på skibene

London har det hele 

London har det hele og lidt til. Fra hyggelige pubber og trendy caféer til flotte teatre og klassiske koncerter. Oplev bohéme-kvarteret Soho, hvor der er lige så mange køkkener, som der er lande i verden. Har du først været i London en gang - vender du helt sikkert tilbage.

Oplev London

Oplev London