HomeBilferieForår og efterårEngland - Kør selv ferie

SIDSTE SKIB TIL ENGLAND 

Den 29/9 lukker ruten Esbjerg-Harwich. Det bliver en vemodig dag, når Danmarks sidste færgerute til England ophører. Tag med på en historisk rejse med skib til England. 

Du får alle fordele, når du sejler til England. Det er bare at pakke bilen og køre om bord, så starter ferien. SIRENA SEAWAYS sejler dig til England, mens du slapper af med en dejlig middag og en god nats søvn i den komfortable kahyt. Når du skal hjem, behøver du ikke tænke på, om kufferterne er blevet tungere eller flere på ferien - det er bare ind i bagagerummet og om bord.

Afrejse: frem til 27/9 2014. 

Bemærk: Sidste afsejling fra Esbjerg til Harwich er den 27. september og fra Harwich til Esbjerg den 28. september 2014 i henhold til sejlplan. Herefter er ruten indstillet, og der vil ikke længere være sejlads mellem Esbjerg og Harwich.

DFDS sejler også passagerer til og fra England på ruterne Newcastle-Amsterdam, Dover-Dunkirk, Dover-Calais, Newhaven-Dieppe og Portsmouth-Le Havre.

PRISER ESBJERG-HARWICH

Priserne varierer efter kahytstype, sæson og efterspørgsel.

Prisen på en bil max højde 1,85 er 998,-. Kahytsprisen kommer oven i.

På Sirena Seaways kan du vælge mellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt og Commodore de Luxe kahyt med adgang til Commodore Loungen. 

Få pristilbud ved at starte en bestilling på de ønskede datoer. Betaling opkræves først til allersidst i bookingforløbet.

Del |

Aftalevilkår.: Administrationstillæg kr. 150,- pr. bestilling ved personlig henvendelse, kr. 50,- ved bestilling online. For enkelte rejser på ruten Esbjerg-Harwich, der ikke kan bestilles online, opkræves kun et administrationstillæg på kr. 50,-. Rejsebetingelser

England - natur, historie og seværdigheder

Historie i England

Er I til klassisk kultur og historiske steder er England et must. Besøg f.eks. Shakespeares charmerende fødeby, Stratford-upon-Avon og oplev en magisk blanding af kulturarv og drama.

Harry Potter i England

Tag familien med på en fortryllende opdagelsesrejse, hvor I kan se kendte steder fra Harry Potters verden.

Wellness i England

Der er stolte traditioner for wellness i England, og i flere byer får du en herlig kombination af historie, klassisk arkitektur og romerske bade med spa bade.

Nationalparker i England

Er I til storslået natur og masser af frisk luft, så byder England på et væld af naturskønne områder. 

Spil golf i England

England byder på et væld af golfbaner. Er du til golf, har England alt hvad hjertet kan begære af udfordringer – uanset om du er begynder eller erfaren i golf.

Læs mere om England

Greenway House

Foto: Britain on View

Golfferie i EnglandOm bord på Englandsbåden - hygge og afslapning

Vores skib SIRENA SEAWAYS har hyggelige omgivelser og en høj kvalitet og serviceniveau. En god start på ferien hvor I har god tid til afslapning.

Havudsigt og luksus?

Mod et tillæg kan du bestille en Sirena Class kahyt med havudsigt eller en luksuriøs Commodore de luxe kahyt med adgang til privat Commodore de Luxe Lounge med lækkerier og drikkevarer. Morgenmaden er inkluderet i prisen. Vælg hvilken kahyt der passer til dine behov, når du bestiller rejsen.

Restauranter

Vælg buffét fyldt med lækkerier i 7 Seas, en rigtig mør kvalitetsbøf i SteakHouse eller en 3-retters a la carte i Blue Riband ledsaget af skønne vine.

Underholdning og fornøjelse

Hyg dig i det afslappede og maritime miljø om bord. Nyd en kop kaffe i caféen, en øl eller drink i baren før og efter maden i restauranten.

Børnenes Englandsbåd

Lad børnene opdage skibet ved at gå på skattejagt. Der er også et legerum for mindre børn i caféområdet, hvor der vises tegnefilm og leges med lego. Børn er naturligvis velkommen i alle restauranter om bord, og i børnenes ferier, hvor der er mange børn med på Englandsbåden, findes der lækkerier i børnehøjde på buffetén i 7 Seas.

Udvalg om bord Restauranter Kahytter Børnenes Englandsbåd

Commodore de luxe kahyt med dobbeltseng

7 Seas Buffet Restaurant

Børn i legerum